0766.999.336 contact@maxitur.ro

MaxiTur - softul viitorului pentru turismul romanesc

soft gestiune pensiuni, hoteluri MaxiTur este un soft online de gestiune pentru unitati de cazare (pensiuni, vile, hoteluri, moteluri, etc), prin intermediul caruia poti administra si tine evidenta tuturor lucrurilor importante in ceea ce priveste cazarile in unitatea ta, precum rezervari, turisti, camere disponibile, tarife, documente contabile, statistici, rapoarte si multe altele.

MaxiTur nu necesita instalare si nici calculatoare performante, el poate fi accesat din orice locatie unde exista conexiune la internet, de pe un calculator, laptop, tableta sau telefon mobil. Pentru MaxiTur nu exista limita de utilizatori, nu se plateste licenta anuala si nici abonamente fixe lunare. Taxele sunt numai in functie de rezervari, astfel ca in perioadele cand nu ai rezervari sau unitatea ta este inchisa, nu vei plati nimic. Practic, vei plati o suma infima din pretul achitat de catre turist. Pentru detalii poti vizita pagina de Tarife.

Rezultatul folosirii MaxiTur - economii de timp si de bani

soft gestiune pensiuni, hoteluri MaxiTur te scapa de rasfoitul agendelor sau caietelor atunci cand un potential turist te contacteaza pentru a afla disponibilitatea locurilor in unitatea ta de cazare ta. Astfel, vei putea raspunde cu promptitudine turistului si vei economisi timp pretios pe care il poti dedica altor activitati benefice pensiunii sau hotelului tau.

In plus, pentru MaxiTur nu este nevoie sa faci nicio investitie, caci vei plati doar dupa ce vei incasa la randul tau sumele solicitate turistilor. Tarifele incep de la 0,2 € pe noapte de cazare rezervata si confirmata, adica, in medie, mai putin de 1% din pretul pe care il incasezi pentru fiecare noapte de cazare.

Iata cum iti vine MaxiTur in ajutor

 • Poti administra rezervarile si tot ce tine de acestea intr-un mod foarte simplu
 • Tii evidenta sumelor primite ca avans de la turisti
 • Gestionezi cu usurinta turistii, preferintele lor si ii poti fideliza
 • Administrezi camerele unitatii tale de cazare si poti vizualiza oricand disponibilitatea acestora
 • Verifici calendarul ocuparilor pe fiecare camera
 • Emiti documente contabile direct din program, mult mai rapid decat daca le-ai scrie de mana
 • Vizualizezi statistici si grafice care te pot ajuta sa-ti planifici mai bine actiunile
 • Analizezi rapoartele si situatiile zilnice
 • Poti beneficia de integrarea softului cu site-ul tau, oferind turistilor posibilitatea de rezervare online in timp real
 • Primesti notificari pe email ori de cate ori softul are ceva important sa-ti comunice
 • ... dar si multe altele!
Click aici pentru lista completa de functionalitati

Nu mai irosi timpul, incepe sa folosesti acum MaxiTur!

Fii cu un pas inaintea concurentei, incepe sa folosesti MaxiTur pentru a oferi profesionalism turistilor tai si pentru a castiga timp pretios, pe care pana acum il iroseai notand cu pixul in agenda, sau rasfoind pagini dupa pagini in cautarea unei rezervari. Foloseste acest timp pentru a deveni mai performant si pentru a intra cu adevarat in randul proprietarilor profesionisti de unitati de cazare. Iti stam la dispozitie pentru orice informatii, la coordonatele din pagina de Contact.

De asemenea, iti oferim si alte servicii pentru promovarea pensiunii sau hotelului tau, precum creare site web, realizare tururi virtuale panoramice 360° sau servicii profesionale de fotografie sau grafica digitala.

Lista completa functionalitati Avantajele folosirii MaxiTur Intrebari frecvente   click aici pentru inregistrare si testare gratuita timp de 15 zile a softului, fara nicio obligatie